You are hereNajave izleta

Najave izleta


10.06.2017 - 07:30 - 16:00

DOPUNA

 

Obzirom na dobru suradnju HPD „BILO“ i Grada Koprivnice prijavom na natječaj „Javni poziv za razvoj kapaciteta organizacija civilnog društva – prijevoz“

za sve sudionike izleta prijevoz je besplatan.

 

Da bi pravovremeno osigurali prijevoz, neophodna je prijava sa adresom stanovanja za sve sudionike izleta zaključno do 25. svibnja 2017.

                  

PLANINARSKI IZLET DJECE I RODITELJA

SREDIŠNJI PAPUK, JANKOVAC (475m)

Subota, 10. lipnja 2017.

                           

Obiteljski planinarski izlet predviđen je kao obiteljsko planinarsko druženje u Parku prirode Papuk za djecu školske dobi ili iznimno djecu vrtičke dobi gdje roditelji, staratelji, bake i djedovi zajedno planinare s djecom uz pratnju vodiča. Planinarska poučna staza je kružnog oblika i traje oko 1 sat hoda + pauze, ugodna šetnja kroz šumu sa brojnim poučnim punktovima. Neophodno je da djeca budu u pratnji odrasle osobe. Neophodno je da barem jedna osoba iz obitelji bude član HPD „Bilo“ Koprivnica. Poželjno je da djeca na nogama imaju čvršću ugodnu obuću (patike baš nisu najbolji odabir), laganiju slojevitu odjeću te po potrebi sklopive štapove. Izlet je i edukativnog  karaktera gdje će se djeca kroz boravak u prirodi i kroz igru te par kratkih zanimljivih crtica i priča upoznati sa planinarenjem.  

 

Jankovac je dolina na sjevernoj strani Papuka. Na tom prostoru nalaze se livade, dva umjetna jezera, planinski izvor i iznad njega dvije špilje, a ispod doline nalazi se stijena s 30 m visokim slapom Skakavcem. Ljepotu Jankovca zapazio je vlastelin Josip Janković i tu dao iskopati umjetna jezera i sebi izgraditi grobnicu sa sarkofagom.

 

TEŽINA:     LAGANA STAZA

 

POLAZAK: autobusom u 7:30 sati s parkirališta kod hotela „Podravina“ u Koprivnici.

 

USPON:       Dolazak autobusom do Parka prirode Papuk. Obilazak park-šume Jankovac po poučnoj Grofovoj stazi uz zaustavljanja po potrebi koje će se iskoristiti za kratke edukativne planinarske crtice koje će provoditi vodiči (kako hodati u grupi, šta nosimo u ruksaku, kako se koriste planinarski štapovi, vježbe istezanja i sl.). Uz stazu vidjeti ćemo jezera, slap Skakavac, špilju sa sarkofagom i ostale znamenitosti parka uz pojašnjenje vodiča. Nakon obilaska predviđen poduži odmor uz okrijepu iz ruksaka na prekrasnoj livadi ispred planinarskog doma. Dom je dobro opremljen hranom i pićem. Nakon okrjepe i odmora nastavljamo autobusom prema ergeli Višnjica kod Slatine gdje ćemo razgledati ergelu konja na stoljetnom imanju okruženom perivojem kestena, lipa i bora. Nakon razgledavanja istog povratak u Koprivnicu.

 

POVRATAK: Očekivani dolazak u Koprivnicu oko 16:00.

                    

                     Ukupno oko 1,5 sati hoda + pauze.

 

Cijena prijevoza autobusom: 80 kuna po osobi

                                               djeca godišta do 15 godina - besplatno

                                               (+ 20 kn ulaznica u Park prirode / ulaznicu plaćaju i djeca)

 

POTREBNA OPREMA: osnovna planinarska oprema, jednodnevni ruksak za hodanje, planinarska iskaznica, zaštita od kiše i sunca, slojevita odjeća, hrana i piće po osobnim potrebama, preporuča se pošpricati dijete sprejem protiv krpelja po tjemenu i po gležnjevima. Slobodno ponesite i rekvizite (lopta, reketi za bagminton...)

 

                     Prijave i uplata isključivo četvrtkom od 18 do 19 sati u prostoriji Društva, Šenoina 1 (podrum) najkasnije do 8.6.2017. Napomena: prijave bez uplata neće se uvažiti!

 

VODIČI:       Renato Rac 098/643-542, Boris Majerus

 

U slučaju lošeg vremena izlet će se odgoditi za jesen.

 

 

NAPOMENA:       Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu te u slučaju nepredviđenih okolnosti.

15.06.2017 - 00:00 - 17.06.2017 - 00:00

 JUŽNI JADRAN: OTOK HVAR - Sveti Nikola (626 m)

 BIOKOVO I ZAGORA: Rilić – Sv. Ilija (773 m),
Drveničke stine - vrh Sokolić (788 m)

DALMATINSKA ZAGORA: Kozjak kod Kijeva
– vrh Bat (1206 m)

 

15. - 17. lipnja 2017. (četvrtak - subota)

                                   

Bat je najviši vrh Kijevskog Kozjaka. S vrha u dubinu sjeverno i istočno spušta se stijena visoka oko 150 metara. Nekoliko desetaka metara sjevernije od glavnoga vrha nalazi se velik metalni križ okrenut prema Kijevu.

Sv. Nikola, najviši vrh otoka Hvara, treći je po visini otočni vrh u Hrvatskoj. Na vrhu je slikovita kapela sv. Nikole iz 15. stoljeća i povelik kameni križ. Osnovnu crtu reljefu cijeloga otoka daje planinski greben duž južne strane otoka sa strmim stjenovitim padinama. Najviši vrhovi otoka nalaze se povrh južne obale, od Zavale do Sv. Nedjelje.

Sv. Ilija nalazi se neposredno iznad Gradca, na brdu Grabovici. Zahvaljujući svojemu položaju nadnesenom nad more, pregledan je vidikovac na obalu.

Sokolić je najviši vrh Drveničkih stina. Vrh je zbog krševitog terena vrlo teško pristupačan, premda se ne odlikuje velikom visinom. S primorske strane greben se strmim stijenama obrušava u dubinu, dok je kontinentalna strana nešto blaža i pokrivena mediteranskom šumom.

 

POLAZAK:  Autobusom u četvrtak ujutro u 3:00 sata s parkirališta ispred Lidla u Koprivnici.

                     Vožnja, uz zaustavljanja po potrebi, do Rastoka kod Slunja. Nakon razgledavanja jezera i slapova nastavak puta do grada Knina. Uspon na kninsku tvrđavu. Nastavak puta do Kijeva.

 PRVI DAN:

 

TEŽINA: umjereno zahtjevna staza

 

VISINSKA RAZLIKA: oko 600 m

USPON (2,5 sati hoda):  od Kijeva počinje uspon po planinarskoj stazi do vrha Bat (1206 m) gdje je predviđen poduži odmor uz okrijepu iz ruksaka. Silazak po istoj stazi do busa.

                      

Vožnja autobusom do Gradca prije Ploča. Po dolasku u Gradac gdje noćimo, slobodno za osobne programe, po želji moguće kupanje. Za vlastitu pripremu hrane na raspolaganju su  kuhinje sa punom opremom. Sanitarije zajedničke. Cijena noćenja od 75 kn po osobi po danu plaća se direktno na objektu.

 

DRUGI DAN:

 

Buđenje u 5.00. Doručak i polazak na vrh Rilić – Sv. Ilija (773 m) odmah iznad Gradca. Uspon oko 2,5 sati hoda + pauze. Staza srednje zahtjevna. Tko ne želi, može ostati u apartmanu do povratka grupe. Silazak istom stazom. Nakon odmora polazak busom do trajektne luke Drvenik, transfer trajektom i našim busom na otok Hvar.

Uspon oko 2,15 sati hoda + pauze na najviši vrh otoka Hvara – Sv. Nikola 626 m. Staza umjereno zahtjevna radi izloženosti suncu. Nakon odmora na vrhu, povratak istim putem  do autobusa. Nastavak puta busom do Starog Grada ili do grada Hvara (prema dogovoru grupe). Slobodno za vlastite potrebe. U kasnim noćnim satima povratak u Gradac, večera u vlastitom angažmanu i noćenje.   TREĆI DAN:

 

Buđenje u 7.00. Doručak i prijevoz busom do Drvenika. Uspon prvo turističkom stazom do prijevoja, dalje planinarskom stazom do vrha  Drveničke stine - vrh Sokolić (788 m).  

Uspon traje oko 3.00h. Težina staze: turistička staza – lagana, pogodna za sve planinare, grebenski put do vrha – zahtjevno. Povratak istom stazom. Tko ne želi može se spustiti od prijevoja do Drvenika i pričekati ostatak grupe. Nakon odmora i ručka iz ruksaka ili usputno prema dogovoru grupe sa vodičem, nastavak puta prema Koprivnici, uz usputna stajanja prema potrebi.

 

POVRATAK:    Očekivani dolazak u Koprivnicu u kasnim noćnim satima subote na nedjelju.

 

CIJENA PRIJEVOZA:        450 kn (autobus)

                                      Kod prijave obvezna uplata akontacije od 200 kn

 

OSTALI TROŠKOVI:         150 kn (noćenje) – plaćanje direktno u objektu

  

Prijave i uplata vodiču četvrtkom u 18 sati u prostoriji Društva, Šenoina 1 (podrum) najkasnije do 8.6.2017. Prijave bez uplate akontacije neće se uzimati u obzir. U slučaju odustajanja akontacija se ne vraća osim u iznimnim slučajevima prema Pravilniku Sekcije za izlete.

 POTREBNA OPREMA:  osnovna planinarska oprema, jednodnevni ruksak, štapovi za hodanje, zaštita od sunca i kiše, hrana po osobnim potrebama i dovoljno vode (obratite pažnju da je prvi dan praznik), planinarska iskaznica i obilaznica, osobna iskaznica, zdravstvena iskaznica.

 

HRVATSKA PLANINARSKA OBILAZNICA:   Drveničke stine - vrh Sokolić (788 m)

                                       OTOK HVAR – Sv. Nikola (626 m)

    Biokovo i Zagora: Rilić - Sv. Ilija (773 m)

   Dalmatinska zagora: Kozjak kod Kijeva – vrh Bat (1206 m)

 

VODIČ:   Renato Rac 098/643-542

NAPOMENA:       Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da ima plaćenu članarinu za tekuću godinu, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu te u slučaju nepredviđenih okolnosti.

U slučaju lošeg vremena izlet se ne odgađa jedino je moguća korekcija trase i lokacija o čemu će odluku radi sigurnosti planinara donjeti vodič.

Na ovaj izlet nije potrebno nositi vreću za spavanje jer su apartmani dobro opremljeni, u cijenu izleta nije uključena prehrana.

 

 

01.07.2017 - 02:00 - 08.07.2017 - 01:30

 JUŽNI VELEBIT – NACIONALNI PARK PAKLENICA

Anića kuk (712 m)

1. srpnja 2017. (subota)

 

Nacionalni park Paklenica se prostire na površini od 95 km², na južnim obroncima Velebita, ispod najviših vrhova Vaganskog vrha (1757m) i Svetog brda (1753 m). Obuhvaća područje bujičnih tokova Velike i Male Paklenice, odnosno njihove prepoznatljive kanjone okomito urezane u južne padine Velebita, te širi okolni prostor. Na relativno malom području susreće se iznimno bogatstvo geomorfoloških pojava i oblika, raznolik biljni i životinjski svijet, atraktivni krajolici i netaknuta priroda. Raznolikost živog svijeta je uvjetovana klimatskim karakteristikama ali i bogatom i raznolikom geološkom prošlosti.

Prepoznatljiva obilježja Nacionalnog parka Paklenica su autohtone šume crnog bora, nekoliko tipova bukovih šuma, i duboki kanjoni s potocima – bujičnjacima Velika i Mala Paklenica. Širi prostor NP Paklenica odlikuje se i bogatom i raznolikom kulturnom baštinom.

Anića kuk je najveća stijena na Velebitu i najznamenitija stijena u Hrvatskoj. Stijena je viša od 300 metara, a među alpinistima je glasovita po svojoj razvedenosti, brojnim penjačkim problemima i prevjesima. Osobito se ističe njezin prepoznatljiv prevjesni klin. U podnožju Anića kuka je zelena livada Anića luka s izvorom.

 

TEŽINA IZLETA: lagana staza, zahtjevna dionica uspona na Anića kuk

VISINSKA RAZLIKA: 600 m

(6 h hoda + pauze): polazak iz Koprivnice u 2:00 h s Lidlovog parkirališta. Vožnja autobusom uz pauze po potrebi do Starigrad Paklenica odnosno ulaska u NP. Uspon poučnom stazom Velika Paklenica do vrha Anića kuk. Radi zahtjevnosti završnog dijela uspon na vrh po dogovoru sa vodičem, ostatak grupe čeka silazak. Nastavak trase do špilje Manita peć (za obilazak preporuća se toplija odjeća). Nastavak preko šumarske kuće Lugarnice (predviđen poduži odmor – lugarnica opremljena hranom i pićem) do planinarskog doma Paklenica.  Nakon odmora u domu povratak poučnom stazom Velika Paklenica do busa.

Zanimljivosti na stazi:  paklenički mlinovi, kanjon Velike Paklenice, krške pojave, flora i fauna krša, slapovi potoka, penjalište, stijena Anića kuk, špilja Manita peć. Nakon izlaza iz NP poduži odmor u Starigradu uz neizostavno kupanje tko želi. Kasni povratak u Koprivnicu uz stajanja po potrebi.

Povratak u Koprivnicu oko 1:30 h u noći.

CIJENA IZLETA: autobusni prijevoz 200 kn po osobi.

OSTALI TROŠKOVI: ulaznica u NP Paklenica 30 kn, ulaznica u špilju Manita peć 20 kn

PRIJEVOZ : autobus

POTREBNA OPREMA: obavezno planinarska iskaznica, osobna i zdavstvena, osnovna planinarska oprema (čvrste pl. cipele), štapovi za hodanje, zaštita od sunca, kiše, čeona lampa, dovoljno vode i hrane prema osobnim potrebama, po želji oprema za kupanje.

ŽIGOVI HPO: Anića kuk (712 m);  Žig planinarskih kuća: Planinarski dom Paklenica (480 m)

Vodič: Renato Rac, 098 643-542

 

Prijave i uplate četvrtkom, najkasnije do 29.6. u 18 sati, u prostoriji Društva, Šenoina 1 (podrum).

Zbog vremenskih prilika program izleta se može promijeniti ili odgoditi za bolja vremena.

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu te u slučaju nepredviđenih okolnosti.

U slučaju lošeg vremena izlet se ne odgađa jedino je moguća korekcija trase i lokacija o čemu će odluku radi sigurnosti planinara donjeti vodič, u slučaju nevremena izlet se odgađa o čemu će pravovremeno biti obavjest. 

04.08.2017 - 22:00 - 13.08.2017 - 06:00

 DURMITOR

CRNA GORA

4. - 13. kolovoza 2017.

Durmitor je najljepša crnogorska planina gdje je tektonskim djelovanjem i erozijom, riječnom i ledenjačkom, stvoren planinski svijet fantastičnih oblika, kojeg je dobar pješak sposoban u podnožju obići za jedan dan. Uz vrhove su njihovi vjerni pratitelji – ledenjačke doline, te pregršt planinskih jezera, ovdje poznatim kao „gorske oči“. Oštri vrhovi i grebeni čine ga idealnim mjestom za planinarenje zimi i ljeti. Nije masivan poput Velebita, kružna cesta oko njegovog ruba dugačka je svega 90 km, što znači da se prostire na površini manjoj od Medvednice. Međutim, u tako relativno malom području masiva Durmitor, ima čak 48 vrhova iznad 2000m, od čega 40 preko 2100m, 27 preko 2200 m, 18 preko 2300 m, 7 preko 2400m i samo jedan preko 2500 m (Bobotov kuk); Na istom tom području ima 17 jezera iznad 1400 m, od čega 11 iznad 1500 m, 9 iznad 1600 m, 4 iznad 1700 m, dva iznad 2000m (Zeleni vir i Miloševa lokva), a najdublje je Crno jezero (49 m). Na istom tom području ima 27 markiranih i 12 nemarkiranih staza. Markiranih staza ima preko 2000 km a prolaze kroz sve dijelove Durmitora i otkrivaju sve ljepote ovog nacionalnog parka. Posebnost ovog planinarenja je u ljepoti raskošnih planinskih pejzaža, u osvajanju visina od kojih zastaje dah i s čijih vrhova se pružaju fantastični pogledi na udaljene horizonte kanjona Pive i Tare, te najviših planina Albanije, Srbije i Bosne (Prokletije, Kopaonik i Zelengora).

POLAZAK: 4. kolovoza u 22 sata s parkirališta kod hotela „Podravina“ u Koprivnici.

 Program izleta po danima: 

5.8.

subota

Dolazak u jutarnjim satima na Tjentište u Bosni i Hercegovini te podjela u dvije grupe:

- manja grupa ide na Maglić (2386 m). Uspon traje oko 4 sata, a silazak oko 3 sata u Crnu Goru u selo Mratinje. Cjelodnevna naporna tura.

- veća grupa ide autobusom u Plužine u Crnoj Gori te na vožnju brodom po Pivskom jezeru.

Grupe se sastaju u Crnoj Gori te nastavljaju vožnju na Žabljak u Planinarski Dom Nevidjen'o (1550 m).

Smještaj, večera i noćenje.

6.8.

nedjelja

Doručak.

Uspon na Prutaš (2393 m), najljepši vrh Durmitora. Uspon jednim a povratak drugim smjerom. Uspon traje 2 – 3 sata. Srednje naporna tura.

Po povratku obilazak vidikovca Ćurevac s kojeg se vidi kanjon Tare, najdublji kanjon u Europi.

Povratak, večera i noćenje.

7.8.

ponedjeljak

Doručak.

Polazak na planinu Komovi. Uspon na Vasojevića kom (2461 m).

Uspon traje 2 – 3 sata. Srednje naporna tura.

Povratak i obilazak prašume Crna poda i predivnog mosta na Đurđevića Tari.

Povratak, večera i noćenje.

8.8.

utorak

Doručak.

Uspon na Bobotov kuk (2523 m), najviši vrh Durmitora. Uspon jednim a povratak drugim smjerom. Uspon traje oko 3 sata. Srednje naporna tura.

Po povratku obilazak Crnog jezera, najljepšeg jezera na Durmitoru.

Povratak, večera i noćenje.

9.8.

srijeda

Doručak.

Uspon na Planinicu (2330 m), jedan od najljepših vidikovaca na Durmitoru.

Uspon traje 4 sata. Srednje naporna tura.

Povratak, večera i noćenje.

10.8.

četvrtak

Doručak.

Uspon na Minin bogaz (2387 m), centralni vrh Durmitora s predivnim pogledom. Uspon traje 4 sata. Srednje naporna tura.

U povratku obilazak Ledene pećine.

Povratak, večera i noćenje.

11.8.

petak

Doručak.

Polazak autobusom prema Bokakotorskom zaljevu.

Obilazak manastira Ostrog, Cetinja - grada muzeja, Nacionalnog parka Lovčen i Njegoševog mauzoleja.

Smještaj u hotelu, večera i noćenje.

12.8.

subota

Doručak.

Vožnja brodom do otoka Sveti Juraj/Đorđe i Gospa od Škpjela, obilazak grada Perasta.

Polazak autobusom prema Koprivnici predvečer.

 

POVRATAK: očekivani dolazak u Koprivnicu u jutarnjim satima 13. kolovoza.

 

 

CIJENA PROGRAMA ZA DURMITOR: 290 eura.

Cijena uključuje:
- 7 noćenja s doručkom i večerom,
- stručno vođenje s domaćim vodičem za sve dane,
ulaznice u Nacionalne parkove,
prijava i boravišna taksa za sve dane boravka,
vožnju brodom po Pivskom jezeru,
razgled manastira Ostrog, Cetinja, Njegoševog mauzoleja i Perasta,
vožnju brodićem do otoka Sveti Đorđe i Gospa od Škpjela.

Cijena ne uključuje: putno osiguranje, hranu i piće tijekom putovanja i prilikom odlaska na ture te osobnu potrošnju.

  

PRIJEVOZ: autobusom

CIJENA PRIJEVOZA ovisi o broju učesnika i biti će poznata do 1.5.:  za 30 planinara cca 660 kn
za 40 planinara cca 500 kn
za 50 planinara cca 400 kn

Cijena prijevoza je izražena za članove HPD „BILO“ s plaćenom članarinom za 2017. godinu, dok se za članove drugih planinarskih društava i klubova cijena prijevoza uvećava za 100 kn.

Organizator zadržava pravo manjih korekcija u cijeni sukladno trenutnim uvjetima u vrijeme izvršenja programa. Uplata cijene programa isključivo u eurima, a prijevoza u kunama.

 

Prijave se prihvaćaju najkasnije do 16.3.2017. isključivo uz uplatu akontacije od 100 eura, a ostatak cijene programa u eurima i cijene prijevoza u kunama moći će se uplatiti u mjesečnim ratama zaključno sa 6.7.2017. godine. Prijave bez uplate akontacije neće se uzimati u obzir.

Prilikom prijave potrebno je upisati broj telefona i e-mail adresu te izvjestiti vodiča o ozbiljnijim bolestima.

U slučaju većeg interesa, prednost pri prijavi imaju članovi HPD-a „BILO“ Koprivnica.NAPOMENE:

Izlet je predviđen samo za planinare, članove planinarskog društva s uredno plaćenom članarinom za 2017. godinu.

Molimo Vas da si prije prijave dobro provjerite termine i mogućnost sudjelovanja na izletu prema navedenom programu, a u slučaju odustanka pronađete adekvatnu zamjenu koja će preuzeti Vaše mjesto i daljnje plaćanje.

Uplatom akontacije smatra se da je planinar odlučio ići na izlet pa ne može tražiti povrat uplaćenog. Odustajanje od programa i povrat uplaćenog novca organizator može prihvatiti jedino u slučaju bolesti i sličnih nepredviđenih događaja koji prijavljenog opravdano sprečavaju da sudjeluje u izletu.

Mole se svi prijavljeni da se psihofizički pripreme za izlet prema navedenom programu i predviđenoj težini tura.

 

Za sudionike izleta koji ne mogu ili ne žele ići na cijeli program nije unaprijed predviđen alternativni program ni dodatni vodič. No, svakog dana kada smo smješteni na Žabljaku možete se odlučiti da, ukoliko Vam je prenaporno, taj dan ne idete na planiranu turu. O tome trebate dan prije obavijestiti vodiča te možete ostati kod planinarskog doma u kojem smo smješteti i provesti dan u vlastitom aranžmanu.

POTREBNA OPREMA:
- osnovna planinarska oprema (gojzerice, sklopivi štapovi, toplija i slojevita odjeća, zaštita od sunca, kiše i hladnoće, kapa i rukavice, ruksak za jednodnevne ture), 
hrana i napici po osobnoj potrebi za vrijeme vožnje autobusom i uspona na vrhove (prehrana tijekom dana nije uračunata u cijenu izleta), 
važeća putovnica i osobna iskaznica,
zdravstvena iskaznica (preporuka po mogućnosti europska zdravstvena iskaznica), 
ovjerena planinarska iskaznica za 2017. godinu.

Preporučamo uplatu putnog osiguranja u vlastitom aranžmanu.

Valuta plaćanja u Crnoj Gori je euro.

Sve ostale važne informacije vezane za izlet biti će po potrebi objavljene na web stranici www.hpd-bilo.hr. Dodatne informacije se mogu prilikom prijave dobiti od vodiča.

Prijave i uplate isključivo na sastancima četvrtkom, od 18 do 19 sati, u društvenoj prostoriji, Šenoina 1, Koprivnica (podrum).

VODIČ: Tatjana Jurić, 091 5395152 

VAŽNO: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu, vremenske prilike te u slučaju nepredviđenih okolnosti.

 

KALENDAR

«  

Week of Svibanj 15 2017

  »
Vrijeme   P U S Č P S N
Cijeli dan
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
04:00
 
 
 
 
 
 
18:00
 
 
 
 
 
 

Najnovije fotke

Tko je online

Trenutno su online 0 korisnika i 1 gost.