You are hereDojmovi s izleta

Dojmovi s izleta


OPĆA PLANINARSKA ŠKOLA

 4. Planinarska škola HPD „BILO“ Koprivnica

16.veljače – 1.svibnja 2016.godine

  Hrvatsko planinarsko društvo „BILO“ Koprivnica u proljeće 2016. godine organizira 4. OPĆU PLANINARSKU ŠKOLU za stjecanje općih znanja i vještina iz područja planinarstva.

„Planinorci“ na Biokovu

Znate ono: sunce nemilosrdno prži, temperatura 500, liječnici upozoravaju da se držimo hladovine i ne izlažemo nepotrebnim naporima? U to vrijeme tri „planinorca“ Miro, Kruno i Zdenko „piče“ na Biokovo...

 

KAD ZASTANE DAH … (22-25.6.2012. Gorski kotar)

 

Samarske stijene, Bijele stijene… raspitivala sam se kod planinara o njima i ono što su mi rekli je, da su lijepe i da ih moram vidjeti. Ne znam zašto su mi ih preporučili s tako malo riječi, jer sam ih zamislila upravo tako, lijepe i zanimljive i nije mi bilo baš jasno što imamo 3 dana hodati po njima i gledati. Za takvu preporuku mislila sam dva dana uvrh glave.

 

Ljepote srednjeg Velebita

LJEPOTESREDNJEG VELEBITA * METLA* FILIPOV KUK* LJUBIČKO BRDO*MEDVEĐI KUK* KIZA* ŽUTI KUK *VELIKI SADIKOVAC* KUBUS *ZAVRATNICA…. U subotu 02.06. krenuli smo putSrednjeg Velebita meni već dobro znanog jer mi je ovo treći putada uživam u čarima tog prekrasnog kraja.

Papuk i Ivačka glava

Dugo vruće ljeto primaklo se kraju.  Subotu 17. rujna 2011. godine iskoristili smo, kao predzadnji pravo ljetni dan, za izlet na Papuk.

Kako sam se teško odlučila na taj izlet, a kako mi je naporno i prekrasno bilo?!

DA SAMO ZNATE, KAKO NAM JE BILO LIJEPO! (Južni Velebit – Stap 5.8. -7.8. 2011.)

Eh... moj Velebit. Tri dana tišine, planinskog zraka, sunca, smijeha, uživanja….. spavanja u šatoru.
 

Nas osmero: Hans, Milena, Kruno, Željko, Hrvoje, Tanja, Lea i ja uputilo se teških ruksaka, natrpanih tako da su pucali po šavovima, na jednu predivnu, kako kaže Hans, avanturu. Što se tiče mene, to je bila avantura u svakom pogledu. Osim, što sam sama sebi dala zadatke koje moram savladati, još su mi ih onako usput nadodali Hans, a i slobodno mogu reći, naša Tanja.

Južna Hrvatska 22.-26.6.2011.

Biti planinar ne znači samo voljeti planine i prirodu, nego znači pozitivni odnos davanja i primanja, gdje je čovjek spreman na žrtvu da bi se osvajalo vrhove i da bi doživio prekrasne poglede koji pucaju s visina.

U prekrasnom svijetu Kamniško-Savinjskih Alpa

I opet Slovenija. Ovaj put nešto zahtjevnija. Cilj nam je Logarska dolina, uspon na Kamniško sedlo i silazak do Kamniške Bistrice s druge strane Kamniško-Savinjskih Alpa.

Boč – Štajerski Triglav

Ponovno prekrasno jutro, sunce i neumorni planinari. Za razliku od prošlog tjedna na Kleku, sada krećemo put Europe, u Sloveniju, na Boč. Autobus nas vodi preko Varaždina, graničnog prijelaza Dubrava Križovljanska, Ptuja i Slovenske Bistrice gdje skrećemo u Zgornje Poljčane.

Klek i ja u bezvremenu

Pod Hansovom dirigentskom palicom, 80-tak sudionika u dva autobusa, u subotu 14. svibnja 2011., krenulo je put Kleka.

KALENDAR

«  

Week of Travanj 3 2017

  »
Vrijeme   P U S Č P S N
Cijeli dan
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10:00
 
 
 
 
 
 

Najnovije fotke

Tko je online

Trenutno su online 0 korisnika i 1 gost.