You are hereDobro došli na službene stranice HPD "Bilo" Koprivnica!

Dobro došli na službene stranice HPD "Bilo" Koprivnica!


By Antonija - Posted on 03 Veljača 2010

Mi smo planinarsko društvo koje ima vrlo dugu tradiciju djelovanja u gradu Koprivnici i okolici. HPD „BILO“ je osnovano davne 1928. godine i od tada, uz manje prekide, djeluje sve do danas okupljajući mnoge entuzijaste i građane ovog grada te pronoseći planinarski duh diljem Hrvatske, ali i svijeta.

Na ovim stranicama možete saznati mnogo informacija o našim aktivnostima – izletima, pohodima, druženjima, planinarskim objektima kojima upravljamo (Koprivnički planinarski put i planinarska kuća „Rudi Jurić“), članstvu i našoj povijesti.

Našom stranicom želimo promovirati planinarstvo kao način života i naše društvo približiti svim ljubiteljima prirode. Ona treba omogućiti lakše informiranje o našim aktivnostima, kako naših članova tako i svih zainteresiranih za aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi. Posebno preko Foruma želimo članovima omogućiti još bržu komunikaciju i lakšu izmjenu raznih korisnih informacija vezanih uz planine, planinarenje i prirodu.

Nadamo se da smo u tome, barem djelomično, uspjeli te Vas pozivamo da nam svojim komentarima pomognete kako bi nam stranica bila što zanimljivija i svima od koristi.

Nadamo se da ćemo one koji još nisu članovi potaknuti da nam se pridruže i aktivno sudjeluju u našem društvenom životu.

Želimo Vam ugodno pretraživanje!

KALENDAR

«  

Week of Ožujak 27 2017

  »
Vrijeme   P U S Č P S N
Cijeli dan
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
1
 
2
 
08:00
 
 
 
 
 
 

Najnovije fotke

Tko je online

Trenutno su online 0 korisnika i 0 gosta.